Translate

Τρίτη 3 Απριλίου 2018

A trip to the past...etwinning

Φέτος όπως ξέρετε ασχολούμαστε στο etwinning μεταξύ των άλλων και με το έργο A trip to the past... που είναι ένα ταξίδι στο παρελθόν και στις παραδόσεις μας. Τα παιδιά μαθαίνουν για τις ρίζες  μας και έχουμε κάνει μια υπέροχη πορεία με τα συνεργαζόμενα σχολεία. Ας δούμε λοιπόν κάποια  αποτελέσματα από την δουλειά μας...και πρώτα πρώτα ας γνωρίσουμε τους συνεργάτες μας
όπως μπορείτε να δείτε είναι 8 σχολεία από την Ελλάδα,6 από την Τουρκία,1 από την Ισπανία ,3 από την Ιταλία,2 από την Σλοβακία ,2 από την Πολωνία ,1 από την Ρουμανία και 1 από την Λιθουανία.
Τα παιδιά έφτιαξαν ομάδες και καλό θα ήταν να μπαίνουν και να συμπληρώνουν στις σελίδες του έργου πληροφορίες ή ζωγραφιές.



Είναι καλό να επικοινωνούν με τα παιδιά του εξωτερικού μέσα από την πλατφόρμα του twinspace που είναι απόλυτα ασφαλής και να εξασκούν τα αγγλικά τους.
Φτιάξαμε ένα βιβλίο συνταγών

Book titled 'Recipes from:'Read this free book made on StoryJumperκαι δημιουργήσαμε ένα δίσκο με τραγούδια από όλες τις χώρες που μας αρέσουν.
 Παίξαμε παζλ και ζωγραφίσαμε


Δεχτήκαμε στο σχολείο μας το κουτί με την κούκλα τον " Κίτσο" που έφτιαξε το νηπιαγωγείο Κατακόλου και ζωγραφίσαμε και τις δικές μας ζωγραφιές στο κοινό μπλοκ που υπάρχει στο κουτί και θα ταξιδέψει σε όλα τα συνεργαζόμενα σχολεία.

Μιλήσαμε με κάποια σχολεία μέσω skype 
και τα παιδιά γνωρίστηκαν μεταξύ τους...



Το καινούριο μας βιβλίο έχει σχέση με τα παλιά επαγγέλματα που έχουν πλέον χαθεί





Book titled 'Old occupations!'Read this free book made on StoryJumper  
Αυτό ήταν ένα μικρό δείγμα της δουλειάς μας γιατί αν μπείτε στο twinspace μαζί με τα παιδιά σας θα δείτε όλες τις δράσεις μας.Και να μην ξεχνάμε ότι το ταξίδι συνεχίζεται...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου