Translate

Δευτέρα 19 Φεβρουαρίου 2018

Αποκριάτικη γιορτή 3ου Δημ. Σχ. Πύργου 2018


Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος κάναμε τον αποκριάτικο χορό στο σχολείο μας με αστείρευτο κέφι από μικρούς και μεγάλους.Τα παιδιά ντυμένα με τις αποκριάτικες στολές τους πήραν μέρος σε όλα τα παιχνίδια που είχε ετοιμάσει η γυμνάστριά μας κ. Βάσω (και της αξίζουν ιδιαίτερα συγχαρητήρια), και χόρεψαν με την ψυχή τους.
Ξεκινήσαμε με το παιχνίδι του κρυμμένου θησαυρού που πήραν μέρος οι δυο μεγάλες τάξεις (Ε΄και Στ΄) και συνεχίσαμε με την Α΄τάξη που χόρεψαν τα "παπάκια" και έπαιξαν το παιχνίδι  όπου το ένα παιδί προσπαθούσε να ταΐσει το άλλο με δεμένα τα μάτια και οι άλλοι το καθοδηγούσαν.





Στη συνέχεια τα παιδιά της Β΄και Γ΄τάξης έπαιξαν το παιχνίδι με τις καραμέλες που τις είχαν δέσει σε κοντάρια και τα παιδιά έπρεπε να τις πιάσουν με το στόμα χωρίς πάλι να χρησιμοποιήσουν τα χέρια τους.Τα μικρούλια μας διασκέδασαν αφάνταστα και γελάσαμε όλοι με την καρδιά μας!


Στη συνέχεια τα παιδιά της Δ΄τάξης χόρεψαν το παραδοσιακό τραγούδι με την σκούπα

Στη συνέχεια τα παιδιά παρουσίασαν τα χορευτικά τους ,τα οποία τα είχαν ετοιμάσει μόνα τους!!!Οι παρουσιάσεις τους ήταν πραγματικά ξεχωριστές και χειροκροτήθηκαν από τους συμμαθητές τους και τους γονείς για τις όμορφες παρουσίες τους.Το χορό ξεκίνησε η Γ΄τάξη
συνέχισε η Δ΄

Η Ε1 με κάποια κορίτσια της Ε2


Και ακολούθησε το Ε2 με αρκετά ακροβατικά κομμάτια μέσα στο χορευτικό τους που ενθουσίασαν όλους!!!




Τέλος η Στ΄μας παρουσίασε κι αυτή το χορευτικό της!
Πολλά ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα παιδιά και σε όλα τα τμήματα για την προσπάθεια τους!Και βέβαια μετά τον χορό τα παιδιά πεινασμένα απόλαυσαν στον τεράστιο μπουφέ άφθονο φαγητό και αναψυκτικά προσφορά των γονέων του σχολείου μας. 
Πολλά μπράβο και στο σύλλογο γονέων του σχολείου μας που βοήθησε σε όλη αυτή την γιορτή.Χωρίς αυτούς δεν θα είχαμε και την όμορφη λαχειοφόρο μας με τα πλούσια δώρα!

Στην κλήρωση τα μεγάλα δώρα ήταν 2 ποδήλατα που κέρδισαν 2 κορίτσια, η Μαρία και η Νάσια. Μπράβο κορίτσια πάντα τυχερές στη ζωή σας!


Το πάρτι τελείωσε με μπαλόνια γεμάτες καραμέλες και πολύ πολύ χορό!!!


Και του χρόνου να είμαστε καλά και καλή Σαρακοστή σε όλους!!!










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου