Translate

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

Ημέρα σχολικού αθλητισμού 2017-3ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου

Αποτέλεσμα εικόνας για ημερα σχολικου αθλητισμου 2017

Γιορτάσαμε και φέτος την ημέρα σχολικού αθλητισμού με χαρά και περίσσιο  αθλητικό πνεύμα από μικρούς και μεγάλους! Με αρχηγό μας την κ. Βάσω την γυμνάστρια μας αθληθήκαμε και διασκεδάσαμε. Κάθε μεγάλη τάξη υιοθέτησε μια μικρή και έτσι τα παιδιά ζευγαράκια χωρίς κανένα ανταγωνισμό χάρηκαν και αθλήθηκαν.  Ξεκινήσαμε με μουσική και χορευτικές ασκήσεις που ξεσήκωσαν τα παιδιά.

Στη συνέχεια οι μεγάλοι έκαναν έναν κύκλο και έβαλαν στη μέση τους μικρούς .Σκοπός του παιχνιδιού ήταν να πετούν την μπάλα ψηλά και να την πιάνουν τα παιδάκια που βρίσκονταν στη μέση του κύκλου .Έπαιρναν έναν πόντο για κάθε 5 σωστές βολές που έπιαναν.Γέλασαν με την ψυχή τους και τα μικρά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό!


Στο επόμενο παιχνίδι μπήκαν στη σειρά ένας μεγάλος ένας μικρός και έπρεπε να περάσουν την μπάλα πάνω από τα κεφάλια τους και ο τελευταίος έτρεχε να πάρει την πρώτη θέση και έτσι το παιχνίδι συνεχιζόταν μέχρι να παίξουν όλοι.




Η σκυταλοδρομία ήταν το επόμενο άθλημα με δύο μορφές, μία τα παιδιά έπρεπε να περάσουν τα εμπόδια που είχαν στηθεί






Το τελευταίο παιχνίδι περιελάμβανε μια πιο σύνθετη σκυταλοδρομία μια και τα παιδιά έπρεπε να περάσουν κάποια εμπόδια.


Η μέρα έκλεισε με την προβολή μια ταινίας με σκοπό να δουν τα παιδιά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ένας αθλητής προκειμένου να πετύχει την διάκριση και το πολυπόθητο μετάλλιο.
Περάσαμε υπέροχα και φέτος ! Ραντεβού του χρόνου!!!
Σχετική εικόνα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου