Translate

Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2017

Αγιασμός σχολείου 2017!

Αποτέλεσμα εικόνας για αγιασμοσ σχολειων 2017

Το πρώτο κουδούνι χτύπησε και μαθητές ,δάσκαλοι και γονείς ήταν όλοι παρόντες στην τελετή του αγιασμού του σχολείου μας.  Με ιδιαίτερη κατάνυξη παρακολουθήσαμε όλοι τον εφημέριο της ενορίας μας που τέλεσε τον αγιασμό και έδωσε τις πρώτες ευχές για  ¨Καλή σχολική χρονιά¨. Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο διευθυντής μας  που ευχήθηκε κι αυτός καλή πρόοδο και καλή χρονιά στα παιδιά και παρουσίασε σε όλους την δουλειά που έγινε όλο το καλοκαίρι στο σχολείο μας μια και βάφτηκε ο κάτω όροφος με υπέροχα και χαρούμενα χρώματα. Τις ευχές ολοκλήρωσε ο εκπρόσωπος του δήμου και στην συνέχεια ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων  μοίρασαν τα γλυκά στα παιδιά.
                                                                                                                                                         

   Την παράσταση έκλεψαν όπως κάθε χρόνο τα πρωτάκια του σχολείου μας που χειροκροτήθηκαν από τους υπόλοιπους μαθητές .
 Ανάμεικτα συναισθήματα  όπως κάθε χρόνο για τα παιδιά αλλά και για εμάς τους δασκάλους για την νέα χρονιά που ξεκινά.Θλίψη για την τάξη που αφήνεις (γιατί όπως και να το κάνουμε δένεσαι με τα παιδιά), χαρά για τους καινούριους μαθητές σου γιατί ξεκινάς ένα ακόμα ταξίδι στη γνώση με μεγαλύτερα παιδιά !!!
  Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος υποδέχτηκα τους μαθητές μου με ένα μικρό δωράκι για να σπάσει ο πάγος .Ένα στυλό και μια ευχή  για μια καλή αρχή!!!





Εύχομαι καλή σχολική χρονιά σε όλα τα παιδιά και μια καλή και αρμονική συνεργασία με τους καινούριους μου μαθητές!!!
Αποτέλεσμα εικόνας για καλη σχολικη χρονια ευχες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου