Translate

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Χριστουγεννιάτικος στολισμός τάξης

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα και σιγά σιγά αλλάζουμε την διακόσμηση της τάξης μας  για να συμβαδίζει με το πνεύμα των ημερών.Στολίσαμε μαζί με τα παιδιά τα παράθυρα της τάξης μας και εγώ έφτιαξα την πόρτα.Τα παιδιά χαίρονται να κάνουν κατασκευές  και  να χρησιμοποιούν κόλλες ,χρυσόσκονη και αστεράκια. Δένονται σαν ομάδα και γεμίζουν οι καρδούλες τους χαρά  και χαμόγελα. Μπορεί να έχουμε λιγότερα διαβάσματα αλλά αυτό αντισταθμίζει την κούραση των προηγούμενων μηνών και τα παιδιά χρειάζονται ένα διάλειμμα όπως κι εμείς οι μεγάλοι. Ας διασκεδάσουμε λοιπόν μαζί με τα παιδιά μας αυτές τις μέρες και ας φτιάξουμε με απλά υλικά όμορφες κατασκευές που θα στολίσουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού μας!



Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι την Παρασκευή θα κάνουμε μόνο Γλώσσα και τις υπόλοιπες ώρες θα ασχοληθούμε με χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Να έχουν τα παιδιά μαζί τους ψαλίδια και κόλλες. Θα μας φέρει η κ. Εύη χριστουγεννιάτικες μπάλες και θα τις στολίσουμε!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για χριστουγεννιατικες κατασκευες για bazaar
Ανάψαμε και το τζάκι μας και τα παιδιά κρέμασαν τις κάλτσες τους. Θα γράψουμε την Παρασκευή και τα γράμματά μας στον Άγιο Βασίλη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου